Over ons

De naam West Brabant Techniek is in 2012 ontstaan uit een aantal technische bedrijven welke allemaal onder de E&S groep vielen..

Doordat deze bedrijven allen hun eigen specialiteit hebben en wij deze specialiteiten samengebracht hebben, kunnen wij u  een zeer grote en veelzijdige technische kennis bieden en kunnen wij u op diverse markten van dienst zijn.

Wij zijn de multidisciplinaire technische dienstverlener voor industriĆ«le bedrijven die op zoek zijn naar een technische oplossing, robotica of technische service, zodat deze bedrijven zich volledig kunnen richten op de kernactiviteiten. en wij zorg dragen voor een goed draaiend machinepark. Daarnaast bieden wij projectmanagement en engineeringservice voor de invulling en uitwerking van uw idee of concept, begeleiding van de verhuizing van uw machinepark of de implementatie van een nieuwe machinepark.

Is uw machine park toe aan onderhoud, is er een reparatie, aanpassing of verbetering nodig, wilt u een machine verplaatsen of verhuizen, heeft u een machine welke u gebruikt aangekocht heeft en deze moet bij u weer opgebouwd worden, wilt u een onderdeel van uw machine laten maken of u wilt een nieuwe besturing voor uw bestaande machine, geen probleem!
 
Neem dan contact met ons op. via info@westbrabanttechniek.nl  of op tel +31(0)162-438373