Over ons

De naam West Brabant Techniek is in 2012 ontstaan als een een verzamel naam van een aantal technische bedrijven welke allemaal onder de E&S groep vallen.

Doordat deze bedrijven allen hun eigen specialiteit hebben, kunnen wij u als groep een zeer grote en veelzijdige technische kennis bieden en kunnen wij u op diverse markten van dienst zijn.

Wij zijn de multidisciplinaire technische dienstverlener voor industriële bedrijven die op zoek zijn naar een technische oplossing, speciaalmachine, robotica of technische service omdat ze zelf geen of een te kleine technische dienst bezitten, zodat deze bedrijven zich volledig kunnen richten op de kernactiviteiten. Daarnaast bieden wij projectmanagement en engineeringservice voor de invulling en uitwerking van uw idee of concept.

Is uw machine park toe aan onderhoud, is er een reparatie, aanpassing of verbetering nodig, wilt u een machine verplaatsen of verhuizen, heeft u een machine welke u gebruikt aangekocht heeft en deze moet bij u weer opgebouwd worden of wilt u een onderdeel van uw machine laten maken of u wilt een nieuwe besturing voor uw bestaande machine, geen probleem!
wilt u een nieuwe machine welke speciaal voor u is ontworpen en gemaakt.
Neem dan contact met ons op.
 
Ons team van vakbekwame engineers zorgt er voor dat uw machinepark naar tevredenheid wordt uitgebreid, gerepareerd en onderhouden.
Naast een vast team van gespecialiseerde vakmensen en buitendienstmedewerkers beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats inclusief een machinepark voor draai- en freeswerk zodat we hoogwaardige producten kunnen leveren.
 
Wij onderscheiden ons duidelijk van andere bedrijven, omdat wij een totaal pakket aan service en diensten bieden.