Nieuws en Beurzen

Nieuws

Samen Met Schnell Italië hebben we de APPS verder ontwikkeld en staat deze installatie deze week op de Open House 2017. Er staan al installaties in Nederland, Zwitserland de VS en Canada en binnenkort ook in Duitsland.

 

Komt u ook ook kijken naar ons revolutionair rooster op de Aqua Nederland ?

21 t/m 23 maart staan we weer op de Aqua Nederland Vakbeurs en daar kunnen wij u alles vertellen over onze producten en diensten.
U kunt ons vinden op stand 389

Als exclusief distributeur van Aqseptence ( voorheen Bilfinger) vertegenwoordigen wij de merken  Passavant® – Geiger® – Noggerath® – Johnson-Screens® – Diemme® – Roediger® . Hiermee kunnen wij u een breed scala aan producten onderdelen en spareparts leveren voor het zuiveren en filteren van water en afvalwater.
En natuurlijk kunnen wij ook het onderhoud en de montage voor u uitvoeren.

Wij zijn er klaar voor, Komt u ook ?
U kunt ons vinden op stand 389

Voor kaarten druk hier!

 

Februari 2017!

Momenteel zijn wij 2 stuks Multidisc met de vis vriendelijke buckets aan het installeren op het water inname station Haringvliet van drinkwater waterbedrijf Evides.
Vissen welke in de filterinstallatie zwemmen zullen netjes via bakjes en leidingwerk terug het oppervlakte water in gezet worden, hierdoor wordt vissterfte voorkomen.

 

Evides Waterbedrijf wint oppervlaktewater uit het Haringvliet om dit te zuiveren tot betrouwbaar drinkwater voor klanten op Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Om dit te blijven doen verplaatst Evides het innamepunt – dat nu nog bij Scheelhoek (Stellendam) ligt – landinwaarts. Het nieuwe innamepunt komt achter de dijk ten oosten van Middelharnis te staan.

 

SCHNELL OPEN HUIS 14-15 JUNI 2017

 


Ook dit jaar organiseert SCHNELL een OPEN HUIS in Italië.
Vanuit de gehele wereld komen klanten en gasten naar Montemaggiore al Metauro, waar één van de grootste SCHNELL fabrieken is gevestigd.
25 machines en installaties worden gepresenteerd en gedemonstreerd.
Alle soorten van beugelautomaat, richtmachine, mattenlasmachine, draadtrekmachine, dubbelbuigers en nog veel meer.

Vraag uw registratieformulier bij ons aan.
Op klik op deze link, download het bestand, vul het in en stuur op.
Uw verblijf tijdens de OPEN HUIS in Italië is nu geregeld.