Marcantonini

Binnen onze groep is Dekker Machines en Service importeur van Marcantonini

Samen met Marcantonini Srl maken we “turn-key” betoncentrales en beton transportsystemen.
Marcantonini is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van betoncentrales en beton transport. Een onderscheidend kenmerk in vergelijking met andere bedrijven op het gebied van betoncentrales en beton transport is het beheer van het hele proces van ontwerp tot de ontwikkeling van een centrale. Dit aspect omvat een aantal ontwerpen, operationele, logistieke en, natuurlijk, de economische voordelen. Door het verminderen van de hoeveelheid betrokken personen, wordt het proces flexibeler en goedkoper.

Voor alle stadia van de productie en het transport van beton

Marcantonini bestrijkt alle fasen van de cyclus van beton productie.

Bewegen: centrales, transport, distributie.

Marcantonini beheert het ontwerp en de bouw van betoncentrales.

Over de hele wereld, volgens aanvraag van de klant ontwerpt, ontwikkeld en bouwt Marcantonini elk type betoncentrale (toren menginstallaties: extractie, dosering en inbreng in de mixer door de zwaartekracht, horizontale menginstallaties: de BETONMAC modulaire serie, het verstrekken van flexibiliteit, en een eenvoudiger opslagbeheer, mobiele betoncentrales ( link naar mobiele betonmixers, www.mobilemcm.com ); elk type mixer (twin shaft mixers, verticale as planetaire mixers, continue mixers).
Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen beton transport en leveringssystemen (monorail flying buckets voor de behoeften van de integratie met de distributie, volledig geautomatiseerde bi-rail flying buckets, hoge-flexibiliteit betongiet buckets; Betonmix buckets voor de levering van verschillende kleuren)

Onderhoud: luchtvochtigheid, densitometrie, schoonmaken

Marcantonini ontwerpt, ontwikkeld en bouwt vocht- en beheerssystemen (bunkers met waarnemingssondes en eenvoudige Windows-software); beton dichtheid systemen (een exclusief Marcantonini Srl systeem aan te passen aan verschillende mixers). Bovendien, Marcantonini ontwerpt, ontwikkeld en bouwt systemen voor centrale reiniging en water herwinning (samen met densitometrische analyse en Compumat management software).

Regie: Afstandsbesturing
Marcantonini verzorgt niet alleen het skelet en het geraamte van de centrale, maar ook het “brein”: het softwarebeheer voor de gehele installatie.
De Compumat software beheert de hele cyclus van betoncentrales en distributiesystemen van het beton: additieven dosering, vochtbeheersing, mixers beheer, draadloos of via de radio.

Eén centrale, één oplossing, één leverancier

Marcantonini is de ideale oplossing in de betonindustrie, het brengen van de “turn-key” filosofie in het complexe gebied van beton productie!