Embee & Schoenmakers BV

Embee & Schoenmakers BV profileert zich al meer dan een decennium als een modern bedrijf welke gespecialiseerd is op het gebied van industrieel technisch onderhoud, revisies, machinereparaties, besturingstechniek en plaat en constructie werk.

 

Wij zijn de multidisciplinaire technische dienstverlener voor industriële bedrijven.Wij assisteren productiebedrijven in verschillende productsectoren en marktgebieden die tijdelijk extra hulp nodig hebben en vaak over een te kleine technische dienst beschikken of soms helemaal geen technische dienst hebben, zodat deze bedrijven zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Ten tijde van onderbezetting bijvoorbeeld tijdens vakantie of ziekte van eigen technisch personeel vullen wij deze behoefte aan met zelfstandige servicemonteurs. Dit werkt kostenbesparend en is doeltreffend. Ons team van vakbekwame engineers zorgt ervoor dat machines of installaties naar tevredenheid worden gerepareerd, geleverd en onderhouden. Bovendien zijn we gecertificeerd om elektrische gereedschappen te keuren volgens NEN 3140.

 

Service en diensten

Embee & Schoenmakers onderscheidt zich duidelijk van andere bedrijven aangezien wij een totaal pakket aan technische service en diensten bieden. Toegevoegde waarde hierin is kennis en ervaring in het leveren,modificeren en programmeren van complete PLC besturingen en HMI toepassingen. Naast een vast team van gespecialiseerde vakmensen en servicemonteurs beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats inclusief een compleet machinepark voor draai- en freeswerk zodat we hoogwaardige producten kunnen leveren. In verband met het verhelpen van directe storingen houden wij een zekere voorraad aan van gangbare componenten en standaard onderdelen / materialen.Centraal gelegen aan de Mechelaarstraat 23 op Industrieterrein Vijf Eiken met directe verbindingen naar de A27- A58 en de A59 zijn wij in zeer korte tijd op locatie waardoor down-time van producties tot een minimum kan worden beperkt. Productiestilstand kost nu eenmaal onnodig veel tijd en geld en om die reden stellen wij er altijd hoge prioriteit aan om dit zo snel mogelijk te herstellen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website :

www.embeeenschoenmakers.nl

Logo-Embee-en-Schoenmakers-HR